Je to tady! Prémiové BE A PRO workshopy od Joyful Craftsmen!

Tak už to přišlo. Po více než půl roce veřejných tréninků zdarma, vám přinašíme novou řadu premiových a také placených workshopů. Edici jsme nazvali BE A PRO (staň se profíkem), protože vám přinášíme naprosto autentický vhled do kuchyně Joyful Craftsmen. V těchto workshopech si projdete technologie a postupy, které naši profíci denně používají – a budete je tak moci začít používat i vy!

Samotným workshopům, dělaným na míru našim zákazníkům, se věnujeme již od začátku existence Joyful Craftsmen. Veřejným workshopům se věnujeme více než půl roku. Můžeme směle říct, že našimi tréninkovými aktivitami již prošlo více než 1000 lidí (nejen z čech, ale i z různých míst Evropy). Velmi děkujeme všem dosavadním účastníkům nejen za jejich účast, ale i za jejich pozitivní hodnocení. Dodalo nám to odvahu a pouštíme se tak do placených prémiových verzí.

🛠️ Power BI Developer

Náš první prémiový workshop se nezaměřuje na nic jiného než Power BI. Cílem je abyste si zažili jaké to je řešit pokročilé a i přesto běžné úkony v Power BI – a to tak abyste se pak vy sami mohli pyšnit titulem Power BI Developer 😉  Je to dvoudenní workshop, kde s Honzou a Pavlem projdete klasické, ale i pokročilé scénáře. Vše společně, pouze v kruhu maximálně 10 vývojářů.

Více detailů naleznete na stránkách worskhopu. Nechcete ho zkusit?

🛠️ Data Tester

Tenhle workshop se mne dotýká víc, neb jsem jeho součástí. Společně s Terezou (naší zkušenou datovou testerkou) vás provedeme praktiky a technologiemi, kterými lze testovat data v prostředí Microsoft Data Platformy (bez ohledu na to zda jste on-premise nebo v cloudu).  Získáte 100% praktickou představu jak se takové testování dat od začátku až na konec staví. Jsme si jisti, že nabyté zkušenosti budete moci hned uvést do praxe!

Více detailů naleznete na stránkách worskhopu. Nechcete ho zkusit?

Free Workshopy

A samozřejmě pořád máme k dispozici naše prověřené free workshopy. V rozsahu až jednoho dne máte možnost zdarma poznat technologie, bez kterých se ve světě Microsoft Data Platform neobejdete. Free workshopy jsou laděné jako úvodní, takže jsou vhodné jak pro začátečníky tak mírně pokročilé.

Dashboard in a Day – jednodenní úvod do možností a schopností Power BI
Analytics in a Day – jednodenní, kapku pokročilejší úvod do tématu moderního datového skladování (nejenom o Azure Synapse Analytics).
Data Modernization in a Day – další jednodenní workshop, zaměřený primárně na data v Azure (v cloudu). Dozvíte se co to hostování dat v Azure obnáší a hlavně jak na jejich migraci (do cloudu).
Data Quality as a Service – půldenní workshop kde se dozvíte jak testujeme data a dokonce si to stihnete i krátce vyzkoušet v Azure Labs!

A to pořád není všechno! Lukáš už připravuje další free workshop, překvapivě zaměřený na využití Visual Basicu v Excelu … Takže pokud jste si nic z výše uvedeného nevybrali stay tuned!

Tomáš Tuček
Founder & CEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed